Proces 2016-08-11T11:27:09+00:00

Procedura stjecanja BOSK gluten free standarda:

Na temelju zaprimljenog zahtjeva za stjecanje i uvođenje BOSK gluten free standarda, BOSK provodi:

  • Audit 1 – snimku stanja na lokaciji (skladište, kuhinja, restoran)
  • Edukaciju – predavanja o bezglutenskoj prehrani, te upute kako nabaviti, čuvati, pripremati i posluživati bezglutensku hranu
  • Plan implementacije – naručitelj izrađuje uz pomoć BOSK konzultanta
  • Audit 2 – provjeru plana implementacije, uzorkovanje i analizu hrane, dodjelu certifikata
  • Dodjelu certifikata – konačnu potvrdu prava korištenje BOSK gluten free standarda nakon audita

 Aktivnosti nakon stjecanja BOSK gluten free standarda:

  • Kontrola – redovne godišnje kontrole (polugodišnje) uz uzorkovanje i analizu hrane
  • Podrška – kontinuirana podrška i savjetovanje