Suradnici 2019-04-29T08:37:40+00:00

helena-edit

BOSK suradnici

Helena Jakoliš

Farmaceutski tehničar, autorica knjige i bloga

Helena Jakoliš je mlada autorica rado čitanoga bloga Zdravo i slasno koja je iz svoje teške zdravstvene situacije, gdje je kroz dugi niz godina zbog nedijagnosticirane celijakije razvila cijeli niz drugih bolesti i zdravstvenih poteškoća, izvukla najbolje što je mogla i time pomogla ne samo sebi, nego i tisućama drugih u sličnim situacijama. Njeni recepti i savjeti mogu se pronaći u kuharici Zdravo i slasno bez glutena koja sadrži stotinu zdravih i slasnih recepata bez glutena, jaja, mliječnih proizvoda i šećera.
Helena svoju ljubav prema zdravoj prehrani provodi i na svom radnom mjestu u Farmacia specijaliziranoj prodavaonici gdje radi kao farmaceutski tehničar, ali i od nedavno kao savjetnik zdrave prehrane. Na lokaciju je uvedena usluga Zdravog kutka kojeg je upravo pokrenula Helena.

Zdravo i slasno >>                        Farmacia >>

Jasna Karavanić 

Odgojiteljica predškolske djece, autorica začinske mješavine JAGGETY

Jasna Karavanić svoju cjeloživotnu borbu sa pretilošću konačno je okončala uz pomoć Anita Šupe i LCHF prehrane te u potpunosti promijenila prehrambene i životne navike. Shvatila je da je promicanje svijesti o zdravoj prehrani i pomoć drugima njen novi poziv. Osnovala je i grupu potpore na Facebooku – LCHF zdravi, siti i veseli bili, koja danas broji više od 7.000 članova.

Znatiželja ju je vodila dalje pa je osmislila povrtnu, začinsku mješavinu JAGGETY, potpuno prirodnu bez ikakvih aditiva, koju i samostalno proizvodi. JAGGETY  je prepoznat kao odličan začin koji obogaćuje jela pripremljena po LCHF prinicipima prehrane.

LCHF zdravi, siti i veseli bili >>