Izjava o privatnosti 2016-11-17T00:02:10+00:00

Izjava o privatnosti i zaštiti podataka

Internet trgovina BOSK d.o.o. obavezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca te da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja.

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.).

Kupcima dajemo mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za povremene marketinške kampanje (slanje newslettera maksimalno jednom u mjesec dana). Osim u  slučaju elektronske narudžbe, u drugim slučajevima BOSK neće kupcu slati elektronske poruke ukoliko na to kupac nije izričito pristao.

Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Internet trgovine BOSK d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Svi djelatnici BOSK d.o.o. i partneri koji sudjeluju u održavanju i osiguravanju normalnog funkcioniranja naših Internet stranica, nemaju uvid u brojeve kreditnih kartica, te ostale podatke s kreditnih kartica prilikom unošenja tih podataka na našim Internet stranicama.

BOSK d.o.o. neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza (npr. dostave).

Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) BOSK ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti BOSK. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, BOSK ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na web stranice i web shop na adresi www.bosk.hr/shop te na sve stranice unutar bosk domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi sa bosk domene, za koje stranice BOSK nije nadležan niti odgovoran.


Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite WSpay –  sigurni sustav za autorizaciju kreditnih kartica putem interneta u realnom vremenu.

ws-pay

 

 

 

 

 

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice u BOSK Internet trgovini zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje  osigurava WSpay™ sustav za online autorizaciju kreditnih kartica, a u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.