GF mobilna aplikacija 2017-07-15T15:50:30+00:00

BOSK gluten free guide Croatia

BOSK gluten free guide Croatia je mobilna aplikacija i vodič koji nudi informacije gdje jesti i gdje kupiti gluten-free proizvode i jela u Hrvatskoj.

Baza sadrži popis certificiranih hotela i restorana u Hrvatskoj koji su nositelji BOSK gluten free standarda. Time se Hrvatska upisala na turistički kartu kao gluten-free destinacija. Do sada Hrvatska nije bila izbor za odmor za veliki broj turista koji moraju ili žele biti na bezglutenskoj prehrani.

Također mobilna aplikacija sadrži informacije o trgovinama, ljekarnama i benzinskim postajama u Hravtskoj u kojima se nalaze
Il pane di Anna proizvodi bez glutena, i to slastice, grickalice, tjestenine i razne vrste brašnastih mješavina bez glutena (za pripremu kruha, pizze, njoka, tjestenine i kolača).

Baza će se uskoro širiti i na ostale proizvode i robne marke bez glutena, kao i na ostala prodajna mjesta diljem Hrvatske. Informacije se pretražuju prema kategorijama ili lokacijama, a korisniku na lokaciji omogućuje i upute kako doći do određene lokacije na Google mapi.

 

 

Preuzmite mobilnu aplikaciju za iOS i android mobitele www.glutenfree.hr